Bedroom Design Siling

bedroom design siling building prices for house renovating whole project house renovation covers many different aspects and so is hard to ballpark price some renovations may just be décor and a small bit of building whilst others could involve new central heating system building work new kitchen bathroom roof landscaping and decorating plus others things im sure

MODERN HOME FALSE CEILING Bedroom False Ceiling Lighting

jiran sebelah kak zue kawan satu tempat keja sebelah kak zue pun kawan 1 keja gak shida bwahahahahahaha ni bahagian belakang ada laa dalam 4 kaki plan asal aku tak nak pecahkan pun dinding konon nak buat lubang kat tingkap tu pastu buat dapur basah bila tanya jiran sebelah dia kata muat la sinki sebijik aku cam hoh apakah akhirnya aku decide buang je tembok asal

entri tentang perbezaan antara interior designer dan interior decorator ni memang dah lama aku nak tulis disebabkan sekarang ni ramai yang menghubungi aku tak kira melalui email atau panggilan telefon dan sms untuk bertanyakan tentang servis interior design yang aku tawarkan