Shad Row Architecture Stelle Lomont Rouhani Architects

shad row architecture stelle lomont rouhani architects the property situated just beyond the ocean dunes was purchased with a partial foundation and permits in place for a traditional shingle style residence the owner presented us with the challenge of designing a modern residence which thoroughly integrated the indoor and outdoor spaces for their family of four on exactly the permitted building footprint, ocean deck house orchard house house by the pond, situated just beyond the ocean dunes the shad row residence designed by stelle lomont rouhani architects is modern house integrating the indoor and outdoor spaces the courtyaard space with sunken seating pool and spa takes care of the everyday luxury while vivid interiors a warm and welcoming living environment

Shad Row Architecture Stelle Lomont Rouhani Architects Award Winning Modern Architect

home architecture villa korsholmen by joarc architects architecture houses villa korsholmen by joarc architects january 12 2016 hall of homes is a blog magazine sharing the most innovative and interesting interior design and architecture from all over the world shad row residence by stelle lomont rouhani architects january 25 , a sensitive dune and steep topography define the possibilities for this multigenerational house taking cues from both privacy and views are established with recreation in mind while children occupy the lower level guest suites open up to the pool on the main floor above leaving the upper level and roof deck with open views and plenty of space for entertaining, hamptons cottages and gardens innovation in design awards bath design2nd place view project

article source stelle lomont rouhani architects the property situated just beyond the ocean dunes was purchased with a partial foundation and permits in place for a traditional shingle style residence the owner presented us with the challenge , viola rouhani joined the firm in 2004 and has a been a partner with stelle lomont rouhani architects since its inception in 2012 viola graduated from the university of california berkeley with a bachelor of arts in architectureminor in city and regional planning and a master of architecture degree, located in an environmentally sensitive area this house was built to replace an existing nonconforming structure occupying the same footprint a pool house and pool were added to the adjoining and eventually merged lot because of frequent flooding the house explores elevated living taking advantage of the expansive views